Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Digitális szublimációs textilnyomtatás

A nyomdai részleg és grafikusunk elérhetősége:
Kelemen-Grósz Ágnes
Telefon: 0670-327-9649
E-mail: nyomda@krausz99.hu 

Kiemelkedően kedvező árakon vállaljuk egyedi grafikák nyomtatását – akár fénykép, vagy vektoros alapú is lehet a minta, legyen szó egyedi nyomású termékekről, vagy varratmentes (seamless, rapportos) grafikákról.

Aktuális árlistánkat kérje kollégánktól!

Szublimációs textilnyomtatás

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK NYOMTATNIA?

-Magyarországon nálunk van a legnagyobb választék szublimálható elasztikus anyagokból, melyekre természetesen garanciát is vállalunk.

-Magyarországon elsőként alkalmaztuk a digitális textil nyomtatást szublimációs technológiával elasztikus anyagokra, ennek köszönhetően mára igen komoly tapasztalattal rendelkezünk a nyomtatások terén.

-Több festékcsaláddal dolgozunk, így lehetőség van hagyományos, illetve UV reagens színek nyomtatására is (neonos színek).

-Legújabb generációs nyomtatóinkkal minden eddiginél szebb nyomatokra vagyunk képesek.

-Saját kalanderrel vasaljuk az anyagra a mintát, így akár 1 nap alatt elkészül a mintás anyag.

-Grafikusunk pontosan tudja, hogy hogyan készítse el a kívánt grafikát, hogy abból hibátlan nyomat készüljön. Természetesen az ő munkájára is garanciát vállalunk!

-Irányított minták esetén munkatársunk szakszerű, precíz terítékrajzot szerkeszt, a kedvező anyaghányad biztosítása érdekében.

A TECHNOLOGIÁRÓL BŐVEBBEN:

Szublimációs textilnyomtatás esetében a tükrözött minta nyomtatása szublimációs papírra történik. A papírtekercsek szélessége legfeljebb 160 cm (ebből a ténylegesen nyomtatható rész 158 cm), hossza maximum 150 m.

A nyomtatás után, a papírról a minta szublimálás (hőkezelés) útján kerül az általában nyers színű, illetve fehér anyagra. Ez a hőkezelés történhet darabáruként, illetve folyóméterben is.

A festék, amelyet használunk poliészterfesték, ezért a kiváló minőség érdekében fontos, hogy az alapanyag minimum 65%-ben tartalmazzon poliésztert, így tudjuk elérni az élénk, tartós színeket.

Cégünknél lehetőség van az alap CMYK, illetve UV aktív színek, azaz neon színek nyomtatására is.

GRAFIKAI IGÉNYEINK:

– a nyomtatni kívánt fájl .tiff kiterjesztésben a legjobb. Amennyiben igény van a grafika átszínezésére, minden esetben szükség van rá, hogy a fájl rétegekre(layer) legyen bontva. Fényképek esetén .jpg fájlok is megfelelőek.

– minimum 300 dpi felbontás

– fénykép alapú nyomtatásnál RGB színmód

– folyóméteres nyomtatási igény esetén fontos a grafika varratmentes szerkesztése, melyből elég, hogy 1 egységet (1 rapportot) tartalmazzon a fájl.

Lehetőség van rá, hogy a grafikát munkatársunk vevőink igénye alapján megszerkessze, átméretezze, átszínezze, retusálja. Grafikai óradíjunk 7000 Ft+Áfa.

Szublimálható alapanyagainkat a következő ide kattintva tekintheti meg.

Az oldal tetejére